ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πηνελόπη και Κλέλια ενώνουν τις δυνάμεις τους

Πηνελόπη και Κλέλια ενώνουν τις δυνάμεις τους

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 | 20:40



Μετά τη συμμετοχή της στο "Dancing on Ice" η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό για τον ελληνικό κινηματογράφο. Σύμμαχό της θα έχει την επίσης εκρηκτική Κλέλια Ρένεση που στη φετινή τηλεοπτική σεζόν εντυπωσιάζει στο «Με λένε Βαγγέλη» του Mega.



Οι δύο ταλαντούχες και sexy ηθοποιοί θα συνεργαστούν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» για τη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα με προσωρινό τίτλο «Στα καλά καθούμενα». Τα γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος τους θα γίνουν σε Αθήνα και Πελοπόννησο, με κύριο σύνθημα «Ξεβοελυτείτε γιατί χανόμαστε». Μια καθαρά κοινωνικού χαρακτήρα ταινία, με πολύ γέλιο όμως, απρόοπτα κι εκπλήξεις.



Μαζί με την Πηνελόπη και την Κλέλια, συμπρωταγωνιστεί και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Αν και ο σκηνοθέτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το θέμα της ταινίας, ο ρόλος του Θανάση αναφέρεται σ’ έναν τύπο που βαριέται τη ζωή του και από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση. Κάτι αναπάντεχο όμως του τα φέρνει όλα πάνω κάτω. Όπως ο Θανάσης έτσι και η Πηνελόπη περιμένει πως και πως να αρχίσουν τα γυρίσματα αν και τηρεί σιγήν ιχθύος για την κινηματογραφική της αυτή συμμετοχή.

real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger