ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Υστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Υστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 21:20


Αντί στεφάνων, η οικογένεια ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για το Κέντρο Αστέγων και το Χαμόγελο του Παιδιού

Picture 0 for Υστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Το ύστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο αποτίνουν από τις δύο το μεσημέρι, στο Α΄Νεκροταφείοι οι δικοί του άνθρωποι. Η κόρη του Ελένη (σκηνοθέτης και η ίδια) πάνω στο τράβελινγκ, που έχει στήσει το κινηματογραφικό συνεργείο της «'Αλλης Θάλασσας» κινηματογραφεί την «τελευταία διαδρομή» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.
 
Η σορός του σπουδαίου σκηνοθέτη εκτίθεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, δεξιά της εισόδου του Α΄Νεκροταφείου. Εκεί βρίσκεται συντετριμένη η γυναίκα του Φοίβη, ο πρωταγωνιστής της ταινίας του «Αλλη Θάλασσα», Τόνι Σερβίλο, η βοηθός του Μαργαρίτα Μαντά, ο Ιταλός παραγωγός του, Αμαντέο Παγκάνι, ο διευθυντής φωτογραφίας Ανδρέας Σινάνος, ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αρβανίτης.
 
Όλοι απαγγέλουν δικά του ποιήματα και του τραγουδούν το αγαπημένο του δημοτικό τραγούδι «Κοντούλα λεμονιά».
 
Εν τω μεταξύ, στο Κέντρο Αστέγων του δήμου Αθηναίων και στο Χαμόγελο του Παιδιού, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα, αντί στεφάνων, η οικογένεια του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η κηδεία του οποίου θα γίνει δημοσία δαπάνη.
 
Οι συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι θα βρεθούν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο δημιουργό, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, έπειτα από το θανάσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Η άλλη θάλασσα» στην περιοχή της Δραπετσώνας.

www.voria.gr/
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger