ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Θέλει νίκη και διαφορά

Θέλει νίκη και διαφορά

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | 17:00


              Να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την διαφορά σταθερή στους +5 βάθμους θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Δόξα Δράμας
Στην προσπάθεια τους αυτοί οι πράσινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Σεμπέστιαν Λέτο. Αποστολή όχι εύκολη όπως αποδείχτηκε στο ΟΑΚΑ πριν λίγες ημέρες αλλά επιτακτική ανάγκη η επικράτηση.
Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Καρνέζης. Οι Μπίαρσμιρ και Σαριέγκι θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Μαρίνος και Βύντρα διεκδικυν θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερά θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης. Κατσουράνης και Σιμάο ή Βιτόλο στα χαφ, που θα έχουν τη βοήθεια των Ζέκα και Κουϊνσι. Στην κορυφή της επίθεσης θα συνεργαστούν οι Τοτσέ και Κλεϊτον.
Τον άπειρο Γιώργο Δασκαλόπουλο (Κορινθίας) όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Δόξα Δράμας στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Δούρος. Ο νεαρός ρέφερι ο οποίος σφυρίζει για πρώτη φορά φέτος στην Σούπερ Λιγκ θα διαιτητεύσει για δεύτερη φορά παιχνίδι του Παναθηναϊκού
Βοηθοί του Δασκαλόπουλου θα είναι οι Δημήτρις Γούκος (Ηπείρου) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) ενώ 4ος θα είναι ο Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς.
Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψε τη παρουσία φίλων του Τριφυλλιού στο "Καυτανζόγλειο" για την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας.
O Παναθηναϊκός Κ20 πέρασε νικηφόρα από τη Δράμα, επικρατώντας 0-3 της Δόξας. Τα γκολ πέτυχαν οι Αποστολόπουλος (2) και Μουζακίτης.
Μετά από 13 «στείρες»αγωνιστικές στις οποίες η Δόξα είχε απολογισμό 10 ήττες και 3 ισοπαλίες, ήρθε η 14η, στην οποία έφτασε η σειρά της να πανηγυρίσει ένα «τρίποντο» μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Δύσκολη αποστολή η σημερινή για την σκληροτράχηλη ομάδα της Δράμας.
H αποστολή των Δραμινών για το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελείται από τους: Ρόκα, Σέρεμετ, Βέρτζο, Τριποτσέρη, Σικαλιά, Σοϊλεδη, Λεάντρο, Βάντερσον, Κάπελ, Ψυχογιό, Αραβίδη, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλο, Γελαδάρη, Ρούτση, Κατσικογιάννη, Κυβελίδη, Ουέλινγκτον.

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger