ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού στη Β. Ελλάδα

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού στη Β. Ελλάδα

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 | 12:30



Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην πόλη των Σερρών και στα ορεινά του νομού, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία.

Στην Κεντρική Μακεδονία ο ουρανός είναι συννεφιασμένος ενώ το κρύο είναι τσουχτερό. Στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος το μεσημέρι θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω χιονόπτωσης ή παγετού, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων στα παρακάτω σημεία:

Στο νόμο Σερρών, στους επαρχιακούς δρόμους Σερρών - Λαϊλιά (από το 22ο χλμ.), Σερρών - 'Ανω Βροντού (από το 15ο χλμ.) και Σερρών - Αγκίστρου (από το 45 ο χλμ.).

Στη Δυτική Μακεδονία από Φλώρινα προς Καστοριά, μέσω Βίγλας και Βιτσίου, αλλά και στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία, προς τα χιονοδρομικά κέντρα <<3-5 Πηγάδια>> και <<Σέλι>>, καθώς επίσης στους επαρχιακούς δρόμους 'Αρννισας - Αγ. Αθανασίου (από το 8ο χλμ.), Καστανερής - Λιβαδίων (Δήμος Παιονίας από το 3ο χλμ.), Κιλκίς - Ποντοκερασιάς (από το 26ο χλμ.) και Κιλκίς - Ισώματος (από το 20ο χλμ.).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger