ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ο χρόνος είναι «χρήμα»

Ο χρόνος είναι «χρήμα»

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 14:25


              Ο Παναθηναϊκός έχει δύο μήνες μπροστά του, μέχρι να τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές αλλιώς "φλερτάρει" με τον αποκλεισμό
Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στο σημείο που οι ομάδες πρέπει να πατήσουν "γκάζι" οδεύοντας προς την τελική ευθεία, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψην του, το θέμα που προκύπτει με τις οφειλές του, και την προθεσμία της UEFA.
Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να έχει οικονομικές εκκρεμότητες έως τις 31 Μαρτίου, σε δύο μήνες από τώρα δηλαδή, γιατί αυτή η μέρα είναι και η τελική προθεσμία της UEFA, που όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους.
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνεπής, τότε "φλερτάρει" έντονα με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, κάτι που αναμένεται να "πληγώσει" πολύ την ομάδα, που φέτος δείχνει να έχει βάλει "πλώρη" για το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Champions League, που κακά τα ψέματα θα φέρει στα ταμεία της ομάδας σημαντικά χρηματικά ποσά, σε καιρούς που τα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Η καθυστέρηση στην ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου μόνο καλύτερα δεν κάνει τα πράγματα, καθώς η μόνη λύση στο οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου, είναι οι υποψήφιοι Άραβες επενδυτές.
Παράλληλα δεν μπορεί να δοθεί νέα παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βάσει νόμου, κάτι που σημαίνει πως το ΔΣ θα πρέπει να συνεδριάσει εκ νέου, και να προγραμματίσει ΑΜΚ τουλάχιστον ως τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.
Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία ως προς τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο αν έρθει τελικά ο αποκλεισμός ίσως και να αποδειχτεί μοιραίος για το "τριφύλλι" και την ιστορία του, αφού θα τον αφήσει χωρίς χρήματα σε μία σεζόν που μπορεί κάλλιστα να τα διεκδικήσει, και σε μία σεζόν που τα έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger