ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η νέα … «καυτή μεταγραφή» της Ίντερ

Η νέα … «καυτή μεταγραφή» της Ίντερ

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 12:50



Φτωχά… έχει κινηθεί σε γενικές γραμμές το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι σε όλη την Ευρώπη, μιας και στα πορτοφόλια των περισσότερων ομάδων επικρατεί άλλωστε… κρύο!

Η Ίντερ έκανε όμως μια σούπερ κίνηση που προκάλεσε… εμφράγματα στο Μιλάνο! Όχι απλά ζέστανε το θερμόμετρο στο προπονητικό κέντρο των «νερατζούρι», αλλά επέφερε κύμα… καύσωνα!!!



Μιλάμε για το μοντέλο από τη Σερβία, Νίνα Σένικαρ, η οποία βρέθηκε στη… φωλιά της Ίντερ προβάροντας και τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας δίπλα της, εκτός των άλλων, τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά και τον Κόρδοβα! Το σούπερ showgirl συνεργάζεται λοιπόν με γνωστή πολωνική εταιρεία που ασχολείται με κουφώματα αλουμινίου και η οποία σύναψε συνεργασία με τον σύλλογο του Μιλάνου.

Το συμβόλαιο έχει ισχύ από τον Ιανουάριο και η συγκεκριμένη εταιρεία θα είναι ο βασικός χορηγός της Ίντερ, καθώς στόχος της ήταν να εισέλθει και στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχοντας ως μεγάλο αστέρι της και τη Νίνα, που τρελαίνει κόσμο.

Εμείς, αυτές τις κρύες μέρες, είπαμε να σας παραθέσουμε και μερικές φωτογραφίες της Νίνα, από περσινές της διακοπές. Έτσι, για να ανεβάσουμε το… θερμόμετρο, τώρα που το κρύο είναι τσουχτερό!!!











ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger