ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το «ξύλο» την έστειλε στο νοσοκομείο!

Το «ξύλο» την έστειλε στο νοσοκομείο!

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 00:10



Ο φίλος της Heather Locklear πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερες και πιθανότατα να ήθελε να δοκιμάσει κι άλλους ρόλους... πιο δραματικούς. Ο νέος ρόλος γράφτηκε, σκηνοθετήθηκε και παίχτηκε από τον ίδιο στέλνοντας στο νοσοκομείο τη φίλη του Heather.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Star ο ηθοποιός Jack Wagner πήγε στο σπίτι της ηθοποιού και περιστασιακής φιλενάδας του (τους τελευταίους μήνες), για να πάρουν ορισμένα πράγματά της. Εκεί το ζευγάρι είχε έναν τρομερό καυγά.

«Η Heather πήγε στο αυτοκίνητό της και ο Jack έτρεξε πίσω της και προσπάθησε να την αρπάξει ή να τη σπρώξει, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της» υποστήριξε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η ηθοποιός αντεπιτέθηκε «αρπάζοντάς τον από τα δεξιά και τον πέταξε στο έδαφος». Τότε εκείνος σηκώθηκε και την τίναξε πάνω στο αυτοκίνητο και την χαστούκισε, αλλά η Locklear ξέφυγε και κλείστηκε στο σπίτι της.

Όταν λίγο αργότερα έφτασε η αστυνομία, η ηθοποιός του Melrose Place δεν θέλησε να ασκήσει μήνυση εναντίον του.

Το περιστατικό έγινε την ίδια εβδομάδα που νοσηλεύτηκε η Heather στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, το TMZ αναφέρει ότι ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ τους τον περασμένο Δεκέμβριο με αποτέλεσμα καταλήξουν σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Το περιστατικό είχε γίνει στο σπίτι του Wagner και πάλι είχαν πιαστεί στα χέρια, όμως τελικά κανείς από τους δυο δεν έκανε μήνυση.

Στις 12 Ιανουαρίου η Heather Locklear είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από επείγουσα τηλεφωνική κλήση, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ μαζί με ισχυρό κοκτέιλ φαρμάκων.

Η αδερφή της Heather τηλεφώνησε στο 100, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. Πρώτο ανταποκρίθηκε το πυροσβεστικό σώμα και ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μάλλον ήταν σωστή η απόφασή τους να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους τον προηγούμενο χρόνο… 

nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger