ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Με τις ανακοινώσεις έτοιμες ο Ολυμπιακός!!!!

Με τις ανακοινώσεις έτοιμες ο Ολυμπιακός!!!!

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 | 15:55


Κατερίνα Μπιτίτσιου

Με τις ανακοινώσεις έτοιμες

Το απόγευμα ανακοινώνει ο Ολυμπιακός την πρώτη άφιξη στον Πειραιά για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μέχρι το βράδυ αναμένεται η «έκρηξη» δημοσιεύοντας την απόφαση του για τον μεσοεπιθετικό που ψάχνει.

Η «τρύπα» στα «ερυθρόλευκα» δίχτυα μπαλώθηκε, με τον Ρόι Κάρολ να αποτελεί από σήμερα παίκτης του Ολυμπιακού καθώς απομένουν οι τελικές υπογραφές.

Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο στοίχημα των Πειραιωτών που έπεισαν τον 34χρονο πορτιέρο να αφήσει τον ΟΦΗ και να πιάσει λιμάνι στην Αθήνα. Σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα περάσει από τα γραφεία της διοίκησης ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια της ημέρας, αναμένονται και στο έτερο στοίχημα αποτελέσματα, αυτό της προσθήκης στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ενός δυνατού σε όνομα και ικανότητες μεσοεπιθετικού, που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον φορ.

Τα ονόματα που έχουν προταθεί πολλά. Στη λίστα με τους Μπόσκο Γιάνκοβιτς (Τζένοα) και Βαλερί Μποζίνοφ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) προστίθενται οι Έντσο Πέρες (Μπενφίκα) και Γιανίκ Ντιαλό (Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Συγχρόνως αλλάζουν και τα δεδομένα για την περίπτωση του Μάριο Φορμίκα, με την Μπλάκμπερν πλέον να επιθυμεί την πώληση του και όχι την παραχώρηση του ως δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, γεγονός που ίσως πείσει τον Ολυμπιακό για κατάθεση πρότασης αγοράς του Αργεντινού άσου.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger