ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Επιχείρηση απομάκρυνσης λαθρομεταναστών στον Περισσό

Επιχείρηση απομάκρυνσης λαθρομεταναστών στον Περισσό

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 20:50



Σε επιχείρηση για την απομάκρυνση μεταναστών, που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα τα μισογκρεμισμένα κτίρια του εργοστασίου της Κολούμπια στον Περισσό, προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία.
Οι μετανάστες είχαν βρει καταφύγιο στα ερείπια, όπου διέμεναν σε άθλιες συνθήκες ανάμεσα στα μπάζα, χωρίς νερό και θέρμανση. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους μετανάστες από το σημείο, καθώς παρόμοια επιχείρηση είχε γίνει άλλες τρεις φορές, ωστόσο λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή τους, οι λαθρομετανάστες επέστρεφαν.
Κάτοικοι της περιοχής είχαν κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, ενώ αίτημα για την απομάκρυνση των μεταναστών είχαν κάνει και τα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, που σημείωναν ότι οι αλλοδαποί που είχαν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο είναι φορείς ιογενών λοιμώξεων και ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες, πρωτίστως για τη δική τους υγεία.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 46 μετανάστες, από τους οποίους οι 45 οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, γιατί δεν είχαν δικαιολογητικά εισόδου και παραμονής στη χώρα, ενώ ένας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, γιατί πάνω του βρέθηκε μαχαίρι.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger