ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Είναι «αναίσθητος» ο Ashton Kutcher;

Είναι «αναίσθητος» ο Ashton Kutcher;

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 23:30



Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ashton Kutcher βρισκόταν στη Βραζιλία για επαγγελματικούς σκοπούς συνδυάζοντας βέβαια το ταξίδι του με λίγη διασκέδαση. Παράλληλα η Demi Moore περνούσε δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο.

Ο Kutcher μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να κάνει επισήμως κάποια δήλωση για την υγεία της πρώην αγαπημένης του. Το μόνο που έχει διαρρεύσει μέσω κοντινού προσώπου του είναι ότι «ανησυχεί πολύ για τη Demi». Είναι αρκετό;

Ήδη στο χώρο της showbiz έχουν αρχίσει οι ψίθυροι για τη συμπεριφορά του ηθοποιού και κάνουν λόγω για «αναισθησία» εκ μέρους του.

Ιδιαιτέρως έχει σχολιαστεί η φωτογραφία που πόσταρε ο Ashton στο twitter από τη Βραζιλία να κάνει serf στους δρόμους του Σάο Πάολο που είχαν πλημμυρίσει λόγω σφοδρών καταιγίδων.

Πολλοί θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Kutcher κάνει κακό και στην καριέρα του, γιατί το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπητό στους θαυμαστές τους και ήταν μεγάλο σοκ η ανακοίνωση του χωρισμού τους τον περασμένο Νοέμβριο. Η δημοτικότητά του μειώνεται, ενώ πολλοί βλέπουν με συμπάθεια τη Demi.

Κάποιοι δεν είναι τόσο αυστηροί με το νεαρό ηθοποιό και υποστηρίζουν ότι η ζωή συνεχίζεται και ο Ashton δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν. 

nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger