ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » 2 καμπάνες, δωρεάν ποτά και 15 καλλονές!

2 καμπάνες, δωρεάν ποτά και 15 καλλονές!

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | 13:50



Όποιος έχει λεφτά να σπεύσει στο Λος Άντζελες για το Playboy πάρτι που θα κάνει ο Diddy στην έπαυλή του! Ο καθένας θα έχει από 2 καμπάνες, δωρεάν ποτά και 15 μοντέλα που θα ικανοποιήσουν κάθε (μα κάθε!) επιθυμία σας. Οι συγκεκριμένες παροχές είναι μόνο για 20 άτομα.

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε και εξασφάλισε την είσοδό του στο υπερπολυτελές πάρτι του τραγουδιστή-παραγωγού-μεγιστάνα Diddy ή Puff Daddy -αν καταλήξει ποτέ πως θέλουν να τον αποκαλούν.

Αν ατυχήσατε να ζήσετε αυτό το ξεσάλωμα, μην στεναχωριέστε και τόσο! Η πρόσκληση κοστίζει 50 χιλιάρικα, όπως αναφέρει το TMZ, και πιθανότατα δεν θα υπήρχε χρόνος για να κανονίσετε τα εισιτήρια της μετάβασης ή μπορεί να γινόταν η Δευτέρα Παρουσία μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου που θα γίνει το πάρτι. Λέμε, ίσως...

Πάντως, η «τσιμπημένη» τιμή για το μεγάλο event είναι για καλό σκοπό. Ο Diddy θα κάνει δωρεά όλα τα έσοδα για στο ίδρυμα Angelwish, που βοηθάει παιδιά που πάσχουν από τον ιό του HIV/AIDS.

ΥΓ: Υπάρχουν και εισιτήρια με 1500, 15000 και 25000 δολάρια αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανέναν, αφού δεν περιλαμβάνουν το ποτό και τις 15 καλλονές, που τα κάνουν όλα… 

nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger