ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Γιατί υποδέχθηκε τον πρόεδρο Ομπάμα ο Πάνος Καμμένος...

Γιατί υποδέχθηκε τον πρόεδρο Ομπάμα ο Πάνος Καμμένος...

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 | 12:46

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Ο χαρακτηρισμός ως επίσκεψη εργασίας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα ήταν ο λόγος για τον οποίο στην υποδοχή του στο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος” έγινε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Σε αυτή τη διευκρίνιση προχώρησαν πηγές της κυβέρνησης, όταν εκλήθησαν να σχολιάσουν το γεγονός πως τον πρόεδρο Ομπάμα δεν υποδέχθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος” ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διευκρινίσεις, ανάλογη ήταν η υποδοχή του προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας, Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα, με τον κ. Καμμένο να δίνει και σε αυτήν το "παρών”, ενώ όταν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε βρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος”, τον είχε υποδεχθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

"Ήταν προσωπική μου επιλογή να επισκεφθώ την Ελλάδα στο τελευταίο μου ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ”. Αυτό είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας για το σύντομο διάλογο που είχαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "real fm”.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο απερχόμενος πρόεδρος της Αμερικής ήταν πολύ ανθρώπινος και πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα. "Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Η παρουσία του είναι εκτός από συμβολική και σημαντική γιατί μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση...Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρδιά και ότι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα”, ανέφερε ο κ. Καμμένος...

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger