ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η θηλυκή... "Τζακ ο Αντεροβγάλτης"

Η θηλυκή... "Τζακ ο Αντεροβγάλτης"

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 18:00



Δύο δεκαετίες πριν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης τρομοκρατήσει τους δρόμους του Whitechapel στο Λονδίνο και γίνει ο πιο διάσημος δολοφόνος στην ιστορία, μια γυναίκα έχει γίνει ήδη ο φόβος και ο τρόμος στην επαρχία του West Auckland. Ελάχιστοι όμως έχουν ακούσει για την αποκαλούμενη «Μαύρη Χήρα» της Βρετανίας.

Η Mary Ann Cotton εμφανίζονταν για 20 ολόκληρα χρόνια ως άψογη κόρη, σύζυγος, μητέρα, νοσοκόμα και φίλη . Όταν τελικά συνελήφθη το 1873, οι αρχές διαπίστωσαν ότι τα θύματα της ήταν πολύ περισσότερα από όσα υποπτευόταν.



Μένοντας ορφανή στα 9 της χρόνια, η Mary μπαίνει στον αγώνα της επιβίωσης . Ένας γάμος που θα της εξασφαλίσει τα προς το ζην είναι για την φτωχή νεαρή Mary η ιδανική λύση. Το 1852 παντρεύεται το ανθρακωρύχο William Mowbray και αρχίζει την... καριέρα της ως «μαύρη χήρα» και serial killer.


Μέσα σε 20 χρόνια, με μόνο κίνητρο τα χρήματα, η Cotton παντρεύεται 4 και δολοφονεί τρεις συζύγους , τρίτος στην σειρά απλά ήταν τυχερός γιατί την χώρισε πριν προλάβει να τον δηλητηριάσει. Επίσης, σκοτώνει την μητέρα της, 15 παιδιά της – οκτώ φυσικά και 7 θετά - έναν εραστή, οι οποίοι της ήταν οικονομικό βάρος, καθώς και έναν «ενοχλητικό» φίλο. Ιατροδικαστικές εκθέσεις της εποχής αναφέρουν ότι και τα 21 θύματα πέθαναν με συμπτώματα δηλητηρίασης. Η Mary Ann Cotton τους είχε εξοντώσει με αρσενικό.


Το 1873 η 40χρονη δολοφόνος συλλαμβάνεται στο τελευταίο της σπίτι στο χωριό Durham του West Auckland, όταν μια γειτόνισσα την υποψιάστηκε για τον θάνατο του εραστή της, το τελευταίο της θύμα.




Τον Μάρτιο του 1873 η Mary Ann Cotton καταδικάστηκε σε θάνατο και απαγχονίστηκε στο προαύλιο των φυλακών του Durham.



Το σπίτι που συνελήφθη η Mary Ann Cotton , δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από το 1873.


ΠΗΓΗ: Daily mail
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger