ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εντυπωσιακά τα «ευρήματα» του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς

Εντυπωσιακά τα «ευρήματα» του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς

Written By "GreekzNews" on Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 | 13:00

Εντυπωσιακά τα «ευρήματα» του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς
Αγρότης με Φεράρι και Πόρσε και άνεργη με πλούσιες καταθέσεις
Εντυπωσιακά τα ευρήματα του ΣΔΟΕ μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το πρώτο δίμηνο του χρόνου στους λογαριασμούς 39 φορολογούμενων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία» βρέθηκε μαύρο χρήμα που υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχουν στη λίστα και άνεργοι οι οποίοι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, στους λογαριασμούς των οποίων βρέθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ. Η εφημερίδα αναφέρει την περίπτωση της Μ.Τ από τη Σαλαμίνα που είχε καταθέσεις ύψους 283.975 ευρώ, τις οποίες απέκτησε μέσα σε μια διετία.
Τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα είναι πάντως αγρότης από τη Θάσο με Φεράρι και Πόρσε που τα τελευταία 10 χρόνια είχε δηλώσει 106.000 ευρώ αλλά στους λογαριασμούς του βρέθηκαν 10,6 εκατομμύρια ευρώ, Πανεπιστημιακός γιατρός από την Αθήνα που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει καταθέσεις ύψους πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του και γνωστός σχεδιαστής μόδας που έκρυψε έσοδα από πωλήσεις συνολικού ύψους 2.489.231 ευρώ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 2,2 εκατομμύρια ευρώ.
Υπάρχει όμως και οδοντίατρος από τη Γλυφάδα που είχε δηλώσει στην εφορία εισοδήματα 276.426 ευρώ για την περίοδο 2007-2010 ενώ το ίδιο διάστημα είχε καταθέσεις 610.535 αλλά και εταιρεία αγοραπωλησίας χρυσού που δεν είχε κόψει ούτε ένα τιμολόγιο για 135 κιλά χρυσού αποκρύπτοντας από την εφορία 4,55 εκατ. ευρώ τα οποία βρέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό, όπως αναφέρει το lifo.gr.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger