ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έντονος προβληματισμός στο Μαξίμου για το νέο φορολογικό

Έντονος προβληματισμός στο Μαξίμου για το νέο φορολογικό

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 | 00:44



Έντονος προβληματισμός στο Μαξίμου για το νέο φορολογικό
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, μετά τις πολλαπλές αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά και στην κοινωνία, οι προτάσεις για κατάργηση της φοροαπαλλαγής για τα τέκνα, φόρο 45% στα εισοδήματα από 26.000 και άνω. Απόδειξη η έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη το βράδυ της Δευτέρας στο Μαξίμου. Άλλωστε τα εκκρεμή θέματα και τα αγκάθια του φορολογικού αναμένεται να λυθούν σε σύσκεψη των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, αφού οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν καταλήξει σε ναυάγιο.
Εφάπαξ
Στο μεταξύ, συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα θα έχει την Τρίτη στις 3 μετά το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.
Η συνάντηση αφορά στον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου και εξετάζονται δύο σενάρια.

Η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διανεμηθούν 1,1 δισ. ευρώ από την καταβολή της δόσης, σε 40.000 δικαιούχους έως το τέλος του 2013.

Πηγή: epikaira.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger