ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μπαράζ αποχωρήσεων από τους ΑΝΕΛ

Μπαράζ αποχωρήσεων από τους ΑΝΕΛ

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 | 15:17


«Οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο», σημειώνει στο κείμενο αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το στέλεχος Νικόλαος Θεοχάρης.
Όπως σημειώνει ο υποπτέραρχος και υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία, γρήγορα «απογοητεύτηκε» και ότι «οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, συνοδευόμενες από ακραίους και χυδαία προσβλητικούς για το ήθος μου χαρακτηρισμούς, για μέχρι χθες φίλους και συναγωνιστές, με οδηγούν στην έξοδο μου από το κόμμα για να προφυλάξω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου».
Αναλυτικά το κείμενο της αποχώρησης:
«Οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο.
Μετά από μια καριέρα 35 χρόνων εναπόθεσα τις ελπίδες μου για το καλό της πατρίδας μου στο κίνημά μας πιστεύοντας ότι με ένα άλλο πολιτικό λόγο και ήθος θα βοηθούσα να αλλάξουμε προς το καλλίτερο τα πράγματα.
Παρακολουθώντας όμως από πολύ κοντά και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα γρήγορα απογοητεύτηκα διαπιστώνοντας ότι με τον τρόπο που προχωράμε δύσκολα αν όχι ακατόρθωτα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιον από τους στόχους μας και να γίνουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.
Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, συνοδευόμενες από ακραίους και χυδαία προσβλητικούς για το ήθος μου χαρακτηρισμούς, για μέχρι χθες φίλους και συναγωνιστές, με οδηγούν στην έξοδο μου από το κόμμα για να προφυλάξω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου, διατηρώντας τον αυτοσεβασμό μου και το δικαίωμα να μπορώ να κοιτάζω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στα μάτια.
Διατηρώντας και μην εκχωρώντας σε κανέναν  το δικαίωμα του προσδιορισμού μου ως Ανεξάρτητου και ως Έλληνα παραιτούμαι από κάθε κομματική θέση αλλά και από μέλος του κινήματος ευχόμενος σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες και φίλους καλή συνέχεια.
Νικόλαος Θεοχάρης Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πιερίας, Υπτχος(Ι) ε.α»
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger