ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πλησιάζει η ώρα των Windows Phone 8

Πλησιάζει η ώρα των Windows Phone 8

Written By Greekz News on Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012 | 06:00Μπορεί κάποια χαρακτηριστικά της νέας κινητής πλατφόρμας της Microsoft να τα είδαμε ήδη στις παρουσιάσεις των συσκευών της Nokia και της HTC, μέχρι πρόσφατα όμως η Microsoft δεν επέτρεπε σε δημοσιογράφους και μέλη του τύπου να τις χρησιμοποιήσουν για hands-on παρουσιάσεις, αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του λειτουργικού τους.

Όπως φαίνεται όμως τα Windows Phone 8 είναι έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση τους. Με πρόσκληση που απέστειλε η αμερικάνικη εταιρεία στον Τύπο επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τα Windows Phone 8 να παρουσιαστούν επίσημα στο τέλος του μήνα, παράλληλα με την κυκλοφορία των Windows 8 και της σειράς Microsoft Surface.

Η πρόσκληση, με τίτλο «γνωρίστε τα Windows Phone 8» έχει σαν γραφικό ένα WP8 Smartphone, η οθόνη κλειδώματος του οποίου καλεί μέλη του Τύπου να παρευρεθούν στο Σαν Φρανσίσκο την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου για την παρουσίαση του νέου λειτουργικού και την ανακοίνωση κυκλοφορία των πρώτων συσκευών.

Στο event της παρουσίασης αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά την ολοκληρωμένη έκδοση των Windows Phone 8 ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για μια ακόμα φορά κάποιες συσκευές που έχουν ήδη παρουσιαστεί.

Ο λόγος είναι πως συσκευές όπως οι Lumia 920 και Lumia 820 θα κυκλοφορήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά από την AT&T και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν από τη Microsoft για να μας παρουσιάσει το ολοκληρωμένο λειτουργικό.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger