ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » To...τηλεοπτικό τέλος του Osama

To...τηλεοπτικό τέλος του Osama

Written By Greekz News on Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 | 00:35


Ο ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ Harvey Weinstein θα παρουσιάσει δύο μόλις ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, την πρώτη ταινία μυθοπλασίας που αφηγείται την επιδρομή, η οποία οδήγησε στο θάνατο του Osama Bin Laden.
Η ταινία με τίτλο "SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden" ("Ομάδα SEAL Έξι: η επιδρομή κατά του Οsama Bin Laden), που τη διανομή της θα κάνει ο Weinstein, θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic, όπως ανακοίνωσε το κανάλι, επικαλούμενο τον πρόεδρό του, Howard Owens και τον Weinstein, ο οποίος δήλωσε ότι η ταινία "θα μιλήσει σε όλους τους Αμερικανούς".
Στο τρέιλερ που ανέβηκε στο διαδίκτυο σήμερα, οι χαρακτήρες τη ταινίας δηλώνουν: "Θα είμαστε η ομάδα που θα ξεφορτωθεί τον Osama" και "ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παίζει την προεδρία του σε αυτή την αποστολή".
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος Obama είχε δώσει προσωπικά το πράσινο φως για την αποστολή των καταδρομέων της ελίτ μονάδας των SEAL που σκότωσαν τον ηγέτη του τρομοκρατικού δικτύου Αλ Κάιντα στις 2 Μαΐου του 2011 στο κρησφύγετο του στο Αμποταμπάντ στο Πακιστάν.

 .


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger