ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » O καλτσο-κότσος: 4 βήματα για τον κότσο της σεζόν

O καλτσο-κότσος: 4 βήματα για τον κότσο της σεζόν

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 02:50



Όχι δεν άκουσες καθόλου λάθος, ο καλτσο-κότσος είναι εδώ και μάλιστα είναι από τα βασικά τρεντ της νέας σεζόν.

Τα βασικά: το να φτιάξεις ένα κότσο με την κάλτσα σου προϋποθέτει διάφορα σημαντικά πραγματάκι όπως π.χ. η κάλτσα σου να είναι καθαρή.

Για να πετύχεις λοιπόν το λουκ θα χρειαστείς: μια καθαρή κάλτσα, ένα ψαλίδι και τσιμπιδάκια. Φρόντισε η κάλτσα σου να μην κάνει μπαμ δηλαδή να μην είναι λευκή αλλά ιδανικά θα ήταν τέλεια να ήταν κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου όσο γίνεται, γιατί μπορεί να γίνει καμία στραβή και να φανερωθεί το μυστικό σου! H Kιμ διαλέγει την κάλτσα της σε μαύρο χρώμα για να αποφύγει να προδοθεί από τον κότσο της!

Βήμα πρώτο: βρες την κάλτσα που θα χρησιμοποιήσεις και κόψε την περιοχή των δαχτύλων και κάνε το ύφασμα που μένει να μοιάζει με ένα ντόνατς. Πιάσε τα μαλλάκια σου σε ψηλή αλογοουρά και ασφάλισε στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου με ένα λαστιχάκι.

Βήμα δεύτερο: Τώρα δεν έχεις παρά να γυρίσεις "περάσεις" στα μαλλάκια σου την κάλτσα-ντόνατ και να φέρεις τα μαλλιά σου γύρω από αυτήν. Μην ανησυχείς αν θα καλύψεις ολόκληρη την επιφάνεια της κάλτσας-ντόνατ.

Βήμα τρίτο: πέρασε την κάλτσα-ντόνατ μαζί με τα μαλλιά σου μέχρι να φτάσεις στη βάση της αλογοουράς και γέμισε τα κενά έτσι ώστε να μην πετάνε απείθαρχα τσουλούφια.

Βήμα τέταρτο: ασφάλισε το αποτέλεσμα με τσιμπιδάκια γύρω από τη βάση και είσαι έτοιμη!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger