ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν εξελίξει απίστευτα τις φόρμουλες των makeup, είναι γεγονός. Όπως και το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκεί έξω το ιδανικό για την επιδερμίδα σας, που θα συνδυάζει την κάλυψη που επιθυμείτε με την καλλυντική φροντίδα. Από τη στιγμή που βρείτε και την απόχρωση που σας ταιριάζει, δεν χρειάζεται παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιτύχετε ένα φυσικά λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 1. Ξεκινήστε απλώνοντας την ενυδατική σας με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε την να απορροφηθεί για δέκα λεπτά. Η ενυδατική λειτουργεί κατά μία έννοια και σαν primer και βοηθάει ώστε να απλωθεί καλύτερα το φον ντε τεν και να μείνει σταθερό για περισσότερη ώρα. 2. Αν έχετε ανοιχτούς πόρους ή λεπτές γραμμές, απλώστε στη συνέχεια μια λεπτή στρώση primer, μόνο στα σημεία που χρειάζεται, όχι σε όλο το πρόσωπο. 3. Αν το φον ντε τεν σας είναι υγρό ή κρεμώδες, πάρε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας, και "ζεστάνετέ" το ελαφρά με τα δυο δάχτυλα κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Αν είναι κομπακτ σε σκόνη, ξεκινήστε να το απλώνετε πρώτα κατά μήκος της μύτης και αποφύγετε τις περιοχές που υπάρχουν λεπτές γραμμές, πχ γύρω από τα χείλη. 4. Να απλώνετε το φον ντε τεν σας ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με κινήσεις προς τα πλάγια και προς το λαιμό, γιατί έτσι στρώνει καλύτερα. Καθώς ανεβαίνετε προς το μέτωπο, θα πρέπει να «σβήνει» το προϊόν, το ίδιο και προς τα αυτιά και προς το πηγούνι και το περίγραμμα του προσώπου σας. 5. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, βρέξτε ελαφρά ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και πιέστε το απαλά γύρω από τη μύτη τη γραμμή κοντά στις ρίζες των μαλλιών και το πηγούνι. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε να τη φρεσκάρετε, μην απλώνετε στρώσεις φον ντε τεν αλλά περάστε ταμποναριστά από τα σημεία που γυαλίζουν, ένα χαρτάκι κατά της λιπαρότητας, που θα δώσει ματαποτέλεσμα

Ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν εξελίξει απίστευτα τις φόρμουλες των makeup, είναι γεγονός. Όπως και το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκεί έξω το ιδανικό για την επιδερμίδα σας, που θα συνδυάζει την κάλυψη που επιθυμείτε με την καλλυντική φροντίδα. Από τη στιγμή που βρείτε και την απόχρωση που σας ταιριάζει, δεν χρειάζεται παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιτύχετε ένα φυσικά λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 1. Ξεκινήστε απλώνοντας την ενυδατική σας με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε την να απορροφηθεί για δέκα λεπτά. Η ενυδατική λειτουργεί κατά μία έννοια και σαν primer και βοηθάει ώστε να απλωθεί καλύτερα το φον ντε τεν και να μείνει σταθερό για περισσότερη ώρα. 2. Αν έχετε ανοιχτούς πόρους ή λεπτές γραμμές, απλώστε στη συνέχεια μια λεπτή στρώση primer, μόνο στα σημεία που χρειάζεται, όχι σε όλο το πρόσωπο. 3. Αν το φον ντε τεν σας είναι υγρό ή κρεμώδες, πάρε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας, και "ζεστάνετέ" το ελαφρά με τα δυο δάχτυλα κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Αν είναι κομπακτ σε σκόνη, ξεκινήστε να το απλώνετε πρώτα κατά μήκος της μύτης και αποφύγετε τις περιοχές που υπάρχουν λεπτές γραμμές, πχ γύρω από τα χείλη. 4. Να απλώνετε το φον ντε τεν σας ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με κινήσεις προς τα πλάγια και προς το λαιμό, γιατί έτσι στρώνει καλύτερα. Καθώς ανεβαίνετε προς το μέτωπο, θα πρέπει να «σβήνει» το προϊόν, το ίδιο και προς τα αυτιά και προς το πηγούνι και το περίγραμμα του προσώπου σας. 5. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, βρέξτε ελαφρά ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και πιέστε το απαλά γύρω από τη μύτη τη γραμμή κοντά στις ρίζες των μαλλιών και το πηγούνι. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε να τη φρεσκάρετε, μην απλώνετε στρώσεις φον ντε τεν αλλά περάστε ταμποναριστά από τα σημεία που γυαλίζουν, ένα χαρτάκι κατά της λιπαρότητας, που θα δώσει ματαποτέλεσμα

Written By Greekz News on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 04:50Ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν εξελίξει απίστευτα τις φόρμουλες των makeup, είναι γεγονός. Όπως και το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκεί έξω το ιδανικό για την επιδερμίδα σας, που θα συνδυάζει την κάλυψη που επιθυμείτε με την καλλυντική φροντίδα. Από τη στιγμή που βρείτε και την απόχρωση που σας ταιριάζει, δεν χρειάζεται παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιτύχετε ένα φυσικά λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

1. Ξεκινήστε απλώνοντας την ενυδατική σας με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε την να απορροφηθεί για δέκα λεπτά. Η ενυδατική λειτουργεί κατά μία έννοια και σαν primer και βοηθάει ώστε να απλωθεί καλύτερα το φον ντε τεν και να μείνει σταθερό για περισσότερη ώρα.

2. Αν έχετε ανοιχτούς πόρους ή λεπτές γραμμές, απλώστε στη συνέχεια μια λεπτή στρώση primer, μόνο στα σημεία που χρειάζεται, όχι σε όλο το πρόσωπο.

3. Αν το φον ντε τεν σας είναι υγρό ή κρεμώδες, πάρε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας, και "ζεστάνετέ" το ελαφρά με τα δυο δάχτυλα κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Αν είναι κομπακτ σε σκόνη, ξεκινήστε να το απλώνετε πρώτα κατά μήκος της μύτης και αποφύγετε τις περιοχές που υπάρχουν λεπτές γραμμές, πχ γύρω από τα χείλη.

4. Να απλώνετε το φον ντε τεν σας ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με κινήσεις προς τα πλάγια και προς το λαιμό, γιατί έτσι στρώνει καλύτερα. Καθώς ανεβαίνετε προς το μέτωπο, θα πρέπει να «σβήνει» το προϊόν, το ίδιο και προς τα αυτιά και προς το πηγούνι και το περίγραμμα του προσώπου σας.

5. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, βρέξτε ελαφρά ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και πιέστε το απαλά γύρω από τη μύτη τη γραμμή κοντά στις ρίζες των μαλλιών και το πηγούνι. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε να τη φρεσκάρετε, μην απλώνετε στρώσεις φον ντε τεν αλλά περάστε ταμποναριστά από τα σημεία που γυαλίζουν, ένα χαρτάκι κατά της λιπαρότητας, που θα δώσει ματαποτέλεσμα 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger