ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σεκιουριτάς έκλεψε iPad και κατηγόρησε τη σύζυγο του!

Σεκιουριτάς έκλεψε iPad και κατηγόρησε τη σύζυγο του!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 00:00




Σαν τον ... ποντικό στη φάκα πιάστηκε ένας υπεύθυνος ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Ορλάντο αφού έκλεψε ένα iPad κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών.

Ο Andy Ramirez, έκανε το λάθος να πάρει την «σημαδεμένη» συσκευή στο σπίτι του και να πέσει στην παγίδα του τηλεοπτικού δικτύου ABC News και της έρευνας που κάνει με σκοπό να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος κλοπής προσωπικών αντικειμένων επιβατών, από ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο και τη φύλαξή τους.

Δύο εβδομάδες αργότερα ο Ramirez όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αρνήθηκε ότι είχε κλέψει τη συσκευή και, προκειμένου να γλιτώσει, έριξε το φταίξιμο στη… σύζυγό του υποστηρίζοντας πως εκείνη βρήκε στο αεροδρόμιο το iPad και το πήρε - εν αγνοία του - στο σπίτι.

Ωστόσο, ο ίδιος υπολόγιζε... χωρίς το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και όταν τον ρώτησαν για τα πλάνα που τον έδειχναν να αρπάζει με διακριτικό τρόπο το iPad εκείνος τους έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα.

Τελικά, σε ανακοίνωσή της, η TSA (Transportation Security Administration) ξεκαθάρισε πως ο Ramirez δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της. Λογικό!​
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger