ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Drunkorexia: Η νέα μόδα που σκοτώνει ήρθε και στην Ελλάδα

Drunkorexia: Η νέα μόδα που σκοτώνει ήρθε και στην Ελλάδα

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 23:40




Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί η νέα μόδα που λέγεται DRUNKOREXIA, η οποία θέλει τους ανθρώπους να παραλείπουν ολόκληρα γεύματα για να μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ χωρίς να παχύνουν!

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι στις ΗΠΑ, η DRUNKOREXIA, έχει άρωμα γυναίκας, αφού ο αριθμός των φοιτητριών που απάντησαν ότι ακολουθούν αυτήν την τακτική, ήταν τριπλάσιος από αυτόν τον φοιτητών.

Μάλιστα πολλοί το βλέπουν και σαν τρόπο να εξοικονομούν χρήματα τα οποία θα σπαταλούσαν σε αγορά τροφίμων….!

«Η DRUNKOREXIA, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ως διατροφική διαταραχή γιατί βρίσκεται στην αρχή της. Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να εξισορροπήσουν με αυτόν τον τρόπο την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Ουσιαστικά εξοικονομούν θερμίδες όλη την ημέρα για να τις καταναλώνουν υπό την μορφή αλκοόλ στην έξοδό τους. Έτσι πιστεύουν ότι δεν θα έχουν επιπτώσεις στην σιλουέτα τους» τονίζει η Σοφία Ελευθερίου, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος η οποία προσθέτει πως» πολλές κοπέλες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής νομίζοντας έτσι πως λύνεται το θέμα. Όμως αν η συμπεριφορά αυτή συνεχίζεται για πολλά χρόνια, τότε μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη για τη υγεία τους».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger