ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το ΣΔΟΕ απαντά στον Πατούλη

Το ΣΔΟΕ απαντά στον Πατούλη

Written By Greekznews 3 on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 21:20Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Σ. Στασινόπουλος, αναγράφεται ότι δεν υπάρχει καμία λίστα ή δημόσιο έγγραφο στο οποίο να περιλαμβάνεται το όνομα του κ. Πατούλη, ως δήθεν ελεγχόμενου για παράνομο πλουτισμό.
Στην επιστολή του ο κ. Στασινόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η σχετική διαρροή ανύπαρκτης λίστας αποτελεί εγκληματική ενέργεια την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη».«Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα για την ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα της υποτιθέμενης λίστας, εξέφρασα την επιφύλαξή μου για τη γνησιότητα της, ενώ δήλωσα κατηγορηματικά πως δεν έχω να φοβηθώ και να κρύψω τίποτα. Η επιστολή του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ με την οποία επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια λίστα, αποτελεί για μένα καταρχήν μια ηθική δικαίωση», δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.
«Ελπίζω η Δικαιοσύνη που διερευνά την υπόθεση να βρει ποιοι εγκληματίες κρύβονται πίσω από τη διαρροή της ανύπαρκτης λίστας. Ευελπιστώ, επίσης, την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσουν παρόμοιες λίστες, κάποια μέσα ενημέρωσης να είναι πιο προσεκτικά στον τρόπο που θα τις διαχειρισθούν», κατέληξε.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger