ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Δώνης: Κομπλεξικός ο Κάκος

Δώνης: Κομπλεξικός ο Κάκος

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 22:50




Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League απολογήθηκε την Πέμπτη ο Γιώργος Δώνης, για τους διαλόγους του με τον Τάσο Κάκο μετά το τέλος του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά διέψευσε ότι υπήρξε χειροδικία ανάμεσα στις δύο πλευρές, έκανε λόγο για παρεξήγηση που λύθηκε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «... είναι πολύ καλός διαιτητής, αλλά κομπλεξικός».

Παρόντες στην απολογία του Δώνη ήταν ο νομικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο γνωστός δικηγόρος, Λάμπρος Μπίρδας, που συνεργάζεται με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της απολογίας του: «Υπάρχουν προηγούμενα με τον Τάκο Κάκο αν και τον θεωρώ καλό διαιτητή.

Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα. Υπήρξε ένταση και παρεξήγηση γιατί άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν. Πίσω από την εστία μας υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ ενώ εμείς ζητήσαμε να μην υπάρχουν. Αυτό δεν τηρήθηκε . Από τότε υπήρχε πρόβλημα με τον Τάσο Κάκο.

Φτάσαμε στο ματς με τον Άρη. Υπήρξε ένταση. Όταν είδα την δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα: '"Τι μαλ... είναι αυτός μας χάλασε το παιχνίδι". Αυτό το είπα στον πάγκο, τους ποδοσφαιριστές μου και τον Ιωσηφίδη.

Το άκουσε όμως ο τέταρτος διαιτητής και το είπε στον Κάκο. Ο Κάκος μετά με ανάταση του χεριού του ήρθε προς το μέρος μου. Του είπα πως είναι κομπλεξικός. Δεν υπήρξε χειροδικία. Στα αποδυτήρια δώσαμε τα χέρια και λύθηκε η παρεξήγηση. Ο Τάσος Κάκος μου είπε μετά. 'Πως έγινες έτσι ρε Γιώργο; Είσαι πιο νευρικός και από ότι ήσουν παίκτης'. Εγώ του είπα 'τότε δεν με προλάβαινες».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger