ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ψάχνουν λύσεις στον Δήμο Ξάνθης για τις "επεκτάσεις" των περιπτέρων!

Ψάχνουν λύσεις στον Δήμο Ξάνθης για τις "επεκτάσεις" των περιπτέρων!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 15:20

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Ξάνθης, κου Γιάννη Τσεγγελίδη, με εκμισθωτές περιπτέρων στον δήμο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε με στόχο να δοθεί μια λύση με τις... καταπατήσεις κοινόχρηστων χώρων από πλευράς των περιπτερούχων.

Πρόσφατα η Δημοτική Αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, μετά και την πρόταση τόσο του κ. Τσεγγελίδη όσο και του ανεξάρτητου δημοτικού σύμβουλου του δήμου κου Απόστολου Αγκόρτσα, σχετικά με τις καταπατήσεις κοινόχρηστων χώρων και πιο συγκεκριμένα των πεζοδρομίων, βεβαιώνοντας πρόστιμα σε ιδιοκτήτες περιπτέρων οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι είχαν επεκτείνει τις επιχειρήσεις τους σε χώρους πεζοδρομίων, χωρίς να διαθέτουν τις σχετικές άδειες.

Από την πλευρά τους οι περιπτερούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα πρόστιμα που τους επιβάλει ο δήμος, τη στιγμή, που όπως εξήγησαν οι ίδιοι, ο κλάδος τους πλήττεται οικονομικά μετά και την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την κατάρτιση μιας κανονιστικής απόφασης η οποία θα είναι δεσμευτική και για τις δύο πλευρές, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή χωρίς να παρατηρούνται ακρότητες.
thrakitoday.com
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger