ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Η θέση του Μπάνε

Η θέση του Μπάνε

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 07:30


Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δεν λυθεί το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και ότι πρέπει να μπουν στη συζήτηση και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.
Χθες  στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπήρχε συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκαν πολλά θέματα. Αυτά ήταν το οικονομικό που έχει σχέση με την εφορία, η απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Α1.

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
"Με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα στα τηλεοπτικά και για να γίνει αυτό πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όλες οι ομάδες της Α1 και οι 14. Διαφορετικά το μπάσκετ που τόσο μεγάλες επιτυχίες έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητικό οδηγείται σε αφανισμό".
Σήμερα ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα συμμετέχει στην επιτροπή του ΕΣΑΚΕ για τη συζήτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα είναι στις συνεντεύξεις των προπονητών και των αρχηγών όλων των ομάδων.
Αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Χαριτόπουλου από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς εδώ και ένα μήνα περίπου ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή.
Πηγή:Voria.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger