ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σαμαράς: Αν η κυβέρνηση αποτύχει, την Ελλάδα την περιμένει το χάος

Σαμαράς: Αν η κυβέρνηση αποτύχει, την Ελλάδα την περιμένει το χάος

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 17:30




Για χάος που περιμένει στη γωνία σε περίπτωση αποτυχίας της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

«Η ελληνική δημοκρατία αντιμετωπίζει ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση της. Αν η κυβέρνηση αποτύχει τότε την Ελλάδα την περιμένει το χάος» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση του αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η άνοδος της ακροδεξιάς και του φασισμού στην Ελλάδα είναι εμφανέστατη και έκανε παραλληλισμούς με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα είναι έτοιμη να κάνει θυσίες αλλά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το πακέτο των μέτρων είναι το τελευταίο.

«Η επόμενη δόση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η ρευστότητα είναι το κλειδί» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, ο οποίος εκτίμησε ότι χωρίς τη δόση τα ταμεία αντέχουν μέχρι περίπου τα μέσα Νοεμβρίου.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς ζήτησε τη στήριξη της ΕΚΤ, επισημαίνοντας ότι χαμηλότερο επιτόκιο στα ελληνικά ομόλογα που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger