ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καμμένος: Η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται την εθνικής της κυριαρχία

Καμμένος: Η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται την εθνικής της κυριαρχία

Written By Greekznews 3 on Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012 | 20:30
Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζει πως η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πρέπει να συνοδευτεί πρώτα από όλα από την ελληνική σημαία που πρέπει να έχουν όλοι στα μπαλκόνια τους, για να της δηλώσουν ότι η Ελλάδα είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και δεν διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία, δεν υπόκειται σε εντολές τραπεζιτών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «θα την περιμένουμε στις 18.00 η ώρα το απόγευμα μπροστά από την γερμανική πρεσβεία για να της στείλουμε ένα σύνθημα: ότι πρώτα θα φέρει τις λίστες Χριστοφοράκου, πρώτα θα αποκαλύψει εκείνους που πλήρωναν τους εξωνημένους πολιτικούς, πρώτα θα πληρώσει το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις και εν συνεχεία ισότιμα μπορούμε να διαπραγματευτούμε».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αληθείς τις δηλώσεις του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ, «ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ για την ελληνική οικονομία» συμπληρώνοντας ότι «από την πλευρά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν δώσει πάνω από 80 δισεκατομμύρια από σκληρούς φόρους που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger