ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ξεσηκωμός για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ξεσηκωμός για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 13:40

«Όλοι μαζί μπορούμε» είναι το σύνθημα του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και των υπόλοιπων φορέων και Συλλόγων που συμμερίζονται την αγωνία τους και στηρίζουν την σημερινή κινητοποίηση... για την παραμονή και αναβάθμιση του Νοσοκομείου, αλλά και για την διασφάλιση της δωρεάν δημόσιας υγείας.
Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί και οι εμπλεκόμενοι φορείς στοχεύουν σε γενικό ξεσηκωμό στην πόλη της Αμαλιάδας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να δοθεί με τον πλέον δυναμικό τρόπο απάντηση σε όσους απεργάζονται σενάρια κατάργησης του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, από τις 8 έως τις 11 το πρωί θα υπάρξει στάση εργασίας και για τις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων, των φορέων, των Συλλόγων και των απλών πολιτών στην πύλη του Νοσοκομείου. Ήδη από χθες το Σωματείο εργαζομένων έχει αναρτήσει πανό στην πύλη του Νοσοκομείου που αναγράφει: «Πέστε την αλήθεια στο λαό- Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας».
ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger