ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 09:10


Συνεχίζονται πανελλαδικά μέχρι 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης λόγω των αναμενόμενων νέων περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε την Παρασκευή την παράταση των κινητοποιήσεων έως το τέλος του μήνα και τη σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης στις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω πορεία των διοικητικών δικαστών.

Οι κινητοποιήσεις αφορούν την αυτεπάγγελτη αναβολή της συζήτησης όλων των υποθέσεων που εκδικάζονται στα Διοικητικά Πρωτοδικεία και Εφετεία της χώρας και τη μη δημοσίευση, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δικαστικών αποφάσεων, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων. Ακόμη, αποφάσισαν την αποχή κατά το ίδιο διάστημα, από οποιαδήποτε διοικητικής φύσεως εργασία ή έργο, μη συνδεόμενο με τα δικαιοδοτικά καθήκοντα.

Παράλληλα, και οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισαν την παράταση των κινητοποιήσεών τους έως τις 20 Οκτωβρίου.

Τα μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισαν να κατεβαίνουν από τις έδρες από τις 10.30 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.), ενώ για το ίδιο διάστημα αναστέλλουν τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δικαστικοί και οι εισαγγελικοί λειτουργοί βρίσκονται σε κινητοποιήσεις έως τις 20 Οκτωβρίου, όποτε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα πραγματοποιήσει νέα Γενική Συνέλευση για να καθορίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger