ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Την ΑΕΚ ποιος θα την σώσει;

Την ΑΕΚ ποιος θα την σώσει;

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 16:50




Ο Ανδρέας Δημητρέλος βιάστηκε να διώξει τον Βαγγέλη Βλάχο από το βράδυ του Σαββάτου (μετά την ήττα από τον Πανιώνιο), με το σκεπτικό να πάει η ΑΕΚ στο ματς με την Κέρκυρα, που ακολουθεί, με τον νέο προπονητή, αλλά, όπως όλα δείχνουν, κινδυνεύει να την πατήσει (προς δικαίωση του Θωμά Μαύρου που ζητούσε να μην παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής)...

Μετά το προχθεσινό «όχι» του Αγγελου Αναστασιάδη (ελέω του πνευματικού του!), χθες ήρθε και δεύτερη ψυχρολουσία για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς άκουσαν «όχι» και από τον Τραϊανό Δέλλα. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία (τα είχαν βρει και για το υπόλοιπο τιμ, με τους Ζήκο και Μπορμπόκη βασικά στελέχη του), αλλά αργά χθες το απόγευμα ο «κολοσσός» δίστασε.

Σκέφτηκε τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και κατέληξε στο συμπέρασμα πως παίρνει ένα τεράστιο ρίσκο για την καριέρα που μόλις ξεκινάει. Με πολύ απλά λόγια, φοβήθηκε μην «καεί» χρεωμένος τον -ιστορικό- υποβιβασμό της ΑΕΚ!

Ετσι, η καρέκλα του προπονητή στα Σπάτα εξακολουθεί να... χηρεύει. Και πλέον αναζητείται εκ νέου ο... κατάλληλος. Ο Κετσπάγια δήλωνε χθες «ας μου κάνουν πρόταση και βλέπουμε», ο Ουζουνίδης «δεν με έχει πάρει κανείς από την ΑΕΚ», ο Λίνεν «είμαι ανοιχτός σε όποια πρόταση ελληνικής ομάδας», ενώ στα υπόψη εξακολουθούν να είναι οι Χάβος και ο Ουαλός Κόουλμαν, αλλά και η λύση του Μπατίστα...

Πάντως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν είναι καθόλου απίθανο πλέον το Σάββατο η ΑΕΚ να πάει στο ΟΑΚΑ με προπονητή τον μέχρι πρότινος βοηθό του Βλάχου, τον Νίκο Κωτσοβό και βοηθό του τελευταίου τον γυμναστή της Ενωσης Γιώργο Πήδουλα.

Μάλιστα, ο Κωτσοβός μίλησε χθες στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Με ή χωρίς προπονητή όμως πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Είναι υποχρέωσή μας».

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο... ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Δέλλας με γραπτή του δήλωση χθες εξήγησε τους λόγους που είπε «όχι» στην ΑΕΚ: «Σκέφτηκα πάρα πολύ το ποια απόφαση θα ήταν η πιο σωστή για την ομάδα που υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσα να την πάρω εντελώς εγωιστικά, γεγονός που θα ευνοούσε μόνο εμένα. Αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση, σκεπτόμενος ότι μια επιλογή κάποιου πιο έμπειρου από εμένα προπονητή θα ήταν η ενδεδειγμένη, αλλά και πιο αποτελεσματική».

- Δηλώσεις έκανε χθες και ο Αγγελος Αναστασιάδης που μιλώντας για το ναυάγιο των συζητήσεών του με την Ενωση είπε πως την τελική απόφαση δεν την παίρνει αυτός, αλλά ο Θεός!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger