ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κουβέλης: Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι

Κουβέλης: Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 23:20




Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ , Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

« Εμείς δεν καλλιεργήσαμε αυταπάτες ότι η σωτηρία της χώρας, η σταθεροποίηση και η ανάπτυξη μπορεί να γίνουν χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο Φώτης Κουβέλης παραδέχτηκε ότι « δεν είναι εύκολη υπόθεση», πρόσθεσε ωστόσο ότι « η διαπραγμάτευση γίνεται παράλληλα σε δύο επίπεδα : και με την τρόικα και σε επίπεδο κεντρικότερης πολιτικής διαπραγμάτευσης» καθώς όπως τόνισε το διεθνές περιβάλλον έχει βελτιωθεί για τη χώρα μας.

Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους που «θα διασφαλίσει την συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης και ταυτόχρονα θα αποφύγουμε μέτρα παράλογα που εξαντλούν τις αντοχές της κοινωνίας».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν τα αίτια που επέτρεψαν την άνοδο του κόμματος των « νεοναζιστών», προσθέτοντας ότι είναι « στο χέρι μας να αντιμετωπίσουμε μια αποκρουστική πραγματικότητα τώρα, πριν δηλητηριάσει ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό ιστό». Star.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger