ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ευκολες ασκήσεις για να γυμνάσετε τα πόδια σας

Ευκολες ασκήσεις για να γυμνάσετε τα πόδια σας

Written By Greekz News on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 | 01:00Τα ωραία πόδια είναι ένα sexy σημείο του γυναικείου σώματος. Φροντίστε τα λοιπόν με 4 εύκολους τρόπους.

1.Ανασηκώστε τις γάμπες σας. Σταθείτε με τις μύτες των ποδιών σας σε ένα stand ή στο πεζοδρόμιο ενώ οι φτέρνες σας να κρέμονται. Για περισσότερη ισορροπία φροντίστε να κρατιέστε από κάπου. Σιγά-σιγά σηκώστε στις μύτες όσο ψηλά μπορείτε, και στη συνέχεια, χαμηλώστε αργά τις φτέρνες σας μέχρι να φτάσουν κάτω από το ύψος του stand. Επαναλάβετε 10 φορές.

2. Ενδυναμώστε και τονώστε τετρακέφαλους, δικέφαλους και γλουτιαίους μυς. Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά και κάντε ένα κάθισμα προς τα πίσω και προς τα κάτω σαν κάθεστε σε μία καρέκλα. Ξεκινήστε να κάνετε βαθιά καθίσματα και σηκώστε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων για να γυμνάσετε και τους κοιλιακούς σας. Τα χέρια σας μπορεί να είναι τεντωμένα ή διπλωμένα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Κατά τη διάρκεια των καθισμάτων μην αφήσετε την πατούσα σας να φύγει από το πάτωμα. Αφήστε το βάρος στις φτέρνες σας. Επαναλάβετε 10 φορές.

3. Κάντε μασάζ στις πατούσες σας. Καθίστε στην άκρη μιας καρέκλας, τοποθετήστε μια μπάλα του τένις κάτω από το πέλμα του γυμνού σας ποδιού και με σταθερή αλλά όχι επώδυνη πίεση, κυλήστε αργά το πόδι σας πέρα δώθε, από τα δάχτυλα στη φτέρνα. Συνεχίστε για 2 έως 3 λεπτά, μασάζ σε ολόκληρο το πέλμα. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι.

4. Καθίστε στα πέλματά σας και τεντωθείτε. Βοηθήστε τα πόδια σας να γίνουν πιο ελαστικά. Καθίστε με τα γόνατα στο πάτωμα τους γλουτούς σας να ακουμπάν στα πόδια σας. Στρέψτε τα δάχτυλα των ποδιών σας, έτσι ώστε ολόκληρο το πάνω μέρος του ποδιού ακουμπά στο πάτωμα. Επιμηκύνετε τη σπονδυλική σας στήλη και ξεκουράστε τα χέρια σας στους μηρούς σας. Εισπνεύστε μετρώντας μέχρι το 5, στη συνέχεια, εκπνεύστε το ίδιο χρονικό διάστημα. Επαναλάβετε 5 φορές.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger