ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "Ξανανιώνει" ο Ούγκο Τσάβες

"Ξανανιώνει" ο Ούγκο Τσάβες

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 05:50


Ρεπορτάζ: Λογοθέτη Ελένη

Κατά τη διάρκεια πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της Βενεζουλεας, διέκοψε την συνεδρίαση για να τραγουδήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι! Ο Ούγκο Τσάβες πήρε την κιθάρα του και, μπροστά στους έκπληκτους υπουργούς της κυβέρνησης του, άρχισε το τραγούδι.

Κατά την διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, ο 60χρονος Τσάβες, ανέβηκε στην σκήνη και «ροκάρε» μαζί με τους μουσικούς, ξεσηκώνοντας τους υποστηρικτές τους και αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές.

Όχι, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα του. Όλα είναι μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας που στοχεύει στο να προσελκύσει τους νέους ψηφοφόρους , οι οποίοι αντιστοιχούν στο 23% του εκλογικού σώματος.

Έτσι, ο Ούγκο Τσάβες χτίζει ένα νέο προφίλ. Στις προεκλογικές του αφίσες, εμφανίζεται σαν «άγριος» οδηγός μηχανής, σαν παίκτης του μπάσκετ, ακόμα και σαν τραγουδιστής της ραπ!

Όλα έρχονται σε αντίθεση με την εικόνα του άρρωστου και καταπονημένου προέδρου, ο οποίος διεγνώσθη με καρκίνο και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο θεραπείες.

«Είμαι καλά και κάθε μέρα νιώθω όλο και καλύτερα. Η φυσική μου κατάσταση , όπως βλέπετε, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προεκλογική μου καμπάνια» ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος- σύμφωνα με δημοσκοπήσεις- έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας και, κατά πάσα πιθανότητα θα (ξανά) κερδίσει στις προεδρικές εκλογές αυτή την Κυριακή.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger