ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Λουκέτο στο πολυτελές ξενοδοχείο των διασήμων

Λουκέτο στο πολυτελές ξενοδοχείο των διασήμων

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 23:00




Η πτώση του τουρισμού στην Ιταλία έχει αρχίσει και γίνεται αισθητή. Ένα πεντάστερο θέρετρο, το οποίο βρίσκεται σε νησάκι στην καρδιά της λιμνοθάλασσας της Βενετίας, βάζει λουκέτο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Το San Clemente Palace Hotel, χτίστηκε τον 17ο αιώνα και ήταν μοναστήρι. Σήμερα είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, ένα ήσυχο καταφύγιο, με πάνω από 150 ειδικά εκπαιδευμένους εργαζομένους, που χαρακτηρίζεται από την κομψότητα και τη μεγαλοπρέπειά του.

Τα δυο τρίτα του νησιού καλύπτονται από πράσινο, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει ένα πάρκο με δρόμο για τρέξιμο, γήπεδο τένις και γκολφ, πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, αρωματικά μπάνια, σολάριουμ και κομμωτήριο. Κάθε δωμάτιο έχει μοναδική διακόσμηση.

Σημειώνεται ότι το πολυτελές θέρετρο επιλεγόταν συχνά για να φιλοξενήσει γάμους, όπως πέρυσι που η ποπ σταρ Shakira είχε εμφανιστεί σε έναν εντυπωσιακό ινδικό γάμο και λέγεται πως κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ! Στην τριήμερη γιορτή συμμετείχαν 800 καλεσμένοι ενώ ελέφαντες και άλογα βόλταραν στο ειδυλλιακό τοπίο.

Στο τέλος του μήνα, όμως, αναμένεται να βάλει λουκέτο. Οι 150 ειδικά εκπαιδευμένοι αλλά και εποχιακοί εργαζόμενοι θα απολυθούν, ενώ μια Καναδική εταιρεία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του.​

Star.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger