ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κανέλλη: «Ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς»

Κανέλλη: «Ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς»

Written By Greekznews 1 on Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 | 11:20

Την ανησυχία της για τα ακροδεξιά φαινόμενα που κάνουν έντονα την εμφάνισή τους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, εξέφρασε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Μιλώντας... στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για λογαριασμό της Ομάδας «Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά», δήλωσε ότι: «Ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο "καταβροχθίζει" νέες ψυχές, απελπισμένους νέους που είναι άνεργοι».

Παράλληλα, ανέφερε πως οι άνεργοι στην Ελλάδα αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, επικρατεί απελπισία, ενώ η χώρα δυσφημίζεται και είναι δακτυλοδεικτούμενη στις αγορές.

Μίλησε, επίσης, για την εισροή των μεταναστών στην Ελλάδα από τις χώρες της αποκαλούμενης αραβικής άνοιξης, η οποία «αποδείχθηκε τελικά πως ήταν πόλεμος».

Επιπλέον, τόνισε: «Βλέπουμε ένα σκληρό και πικρό φαινόμενο να διαχέεται στην Ευρώπη», όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες», συμπληρώνοντας ότι «η φτώχεια που επικρατεί, η "φτωχοποίηση" όπως αποκαλείται, το να μην υπάρχει μέλλον, οδηγεί σε ένα σύστημα που κατατρώει τη δημοκρατία στην Ευρώπη».
iapopsi.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger