ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έδωσε στο κοινό αριθμό τηλεφωνικού σεξ από λάθος!

Έδωσε στο κοινό αριθμό τηλεφωνικού σεξ από λάθος!

Written By Greekznews 3 on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 | 21:40
Σε ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση βρέθηκε ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρικ Σκοτ, όταν ανακοίνωσε τον τηλεφωνικό αριθμό που θα έπρεπε να καλούν οι κάτοικοι της πολιτείας προκειμένου να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμα μηνιγγίτιδας.

Ο κυβερνήτης αντί να δώσει τον σωστό αριθμό, έδωσε κατά λάθος τον αριθμό μιας γραμμής τηλεφωνικού σεξ. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς, ο Σκοτ βρισκόταν εν μέσω μιας συνάντησης του υπουργικού συμβουλίου εξηγώντας τις νέες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το ξέσπασμα, όταν ανακοίνωσε τον αριθμό που νόμιζε ότι ήταν η δωρεάν γραμμή πληροφοριών για τη μηνιγγίτιδα… έδωσε όμως λάθος νούμερο.

Το γραφείο του κυβερνήτη ενημερώθηκε από ένα κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος μετέδιδε απευθείας τη συνάντηση του συμβουλίου και είχε αναρτήσει τον λάθος τηλεφωνικό αριθμό στην ιστοσελίδα του. Υπεύθυνος του σταθμού δήλωσε αργότερα ότι "ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή λέγοντας ότι όταν κάλεσε τον αριθμό συνδέθηκε με γραμμή για ενήλικες!"

Εκπρόσωπος του Σκότ δήλωσε αργότερα ότι ο κυβερνήτης διάβασε λάθος τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής και αφού ενημερώθηκε για το τι συνέβη, ανακοίνωσε -αυτή τη φορά- τον σωστό αριθμό.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger