ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τρεις ξένες στην οθόνη, επτά στο... συρτάρι

Τρεις ξένες στην οθόνη, επτά στο... συρτάρι

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 07:50



Μπορεί το φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να στήνεται αυτή την εποχή λόγω κρίσης, «με ψαλίδι» σε ό,τι έχει να κάνει με τις ελληνικές ψυχαγωγικές παραγωγές, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και με με τις ξένες σειρές. Μεγάλη είναι η ποικιλία του ξένου προγράμματος που έχουν στο συρτάρι τους οι άνθρωποι του καναλιού.

Ποδαρικό για τη σεζόν 2012-2013 στην καθημερινή βραδινή ζώνη του σταθμού έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο 7ος κύκλος του «Grey's Anatomy». Αμέσως μετά το τέλος της προβολής του, σε περίπου έναν μήνα, θα βγει στον αέρα ο 8ος κύκλος. Εκτός από το «Grey's», όμως, ο ΑΝΤ1 προβάλλει την επίσης ιατρική σειρά «Private Practice», αλλά και το «Brothers and sisters». Σε ό,τι έχει να κάνει με το «Private Practice», τον κεντρικό ρόλο κρατά η ωραία γυναικολόγος Αντισον Μοντγκόμερι από το «Grey's Anatomy». Στον 3ο κύκλο της σειράς, η δρ Αντισον Μοντγκόμερι με την ομάδα της καλούνται να βρουν τις κατάλληλες θεραπείες τόσο για τις ιατρικές όσο και για τις αισθηματικές υποθέσεις που τους απασχολούν.

Στο «Brothers and sisters» παρακολουθούμε την ταραχώδη ζωή των μελών της οικογένειας Γουόκερ. Πέντε ενήλικα αδέλφια ζουν στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, ενώ σημείο αναφοράς τους είναι η μητέρα τους Νόρα. Ερωτες, διαζύγια, απιστίες, εξαρτήσεις, ακόμη και ο πόλεμος έχουν δοκιμάσει τη ζωή των Γουόκερ.

Στο συρτάρι του καναλιού του Αμαρουσίου βρίσκονται και οι σειρές «Glee», «Dollhouse», «Burn Notice», «Entourage» και «Lie to me».

Glee: Η σειρά-φαινόμενο που έχει εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Δώδεκα έφηβοι, μέλη της σχολικής χορωδίας αμερικανικού γυμνασίου, είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν καταπλήξει το κοινό. Η σειρά του Ράιαν Μέρφι έχει σαρώσει βραβεία και τηλεθεάσεις, ενώ έκανε ξανά μόδα το καραόκε.
Dollhouse: Η σειρά είναι επιστημονικής φαντασίας και κινείται γύρω από μια μυστική υπηρεσία η οποία έναντι αδράς αμοιβής παρέχει στους πελάτες της πράκτορες με... σβησμένη τη μνήμη για κάθε είδους δραστηριότητες. Ολα θα αλλάξουν όταν ένας πράκτορας του FBI μάθει για την υπηρεσία...
Burn Notice: Η σειρά παρακολουθεί τον πράκτορα Μάικλ Γουέστεν, τον οποίο, μετά μια επιχείρηση στη Νιγηρία που πάει στραβά, η κυβερνητική υπηρεσία για την οποία δουλεύει τον αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνος του, χωρίς ταυτότητα, λεφτά, ονοματεπώνυμο...
Entourage: Σειρά εμπνευσμένη από καταστάσεις που έχει ζήσει ο ηθοποιός και παραγωγός του σίριαλ Μαρκ Γουόλμπεργκ, η οποία περιστρέφεται γύρω από έναν απένταρο ηθοποιό που μένει στη Νέα Υόρκη.
Lie to me: Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο δρ Καλ Λάιτμαν, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, που παρέχει τις συμβουλές και τις υπηρεσίες του σε όσους πληρώνουν καλά και τα βάζει με όποιον του πουν, πάντα εις το όνομα της δικαιοσύνης.

Τέλος, στον ΑΝΤ1 έχουν αποκτήσει και τα δικαιώματα μετάδοσης του τέταρτου κύκλου του «Prison Break», αλλά και του «The Pacific», της πολεμικής σειράς με τη σφραγίδα του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Τομ Χανκς. Δυο σειρές τις οποίες, αν και έχουν στα χέρια τους από πέρσι, δεν έχουν αποφασίσει μέχρι τώρα να τις εντάξουν στο πρόγραμμά τους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger