ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Παπανδρέου ζητά και πάλι βοήθεια από το ΔΝΤ!

Ο Παπανδρέου ζητά και πάλι βοήθεια από το ΔΝΤ!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 21:20




Στο Τόκιο βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στην κοινή ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ο τέως πρωθυπουργός αναμένεται, συμμετέχοντας στις συζητήσεις της Συνόδου, να συνομιλήσει με διεθνείς φορείς για το «ελληνικό ζήτημα», προσπαθώντας να τους ευαισθητοποιήσει αλλά και να τους ενημερώσει για τις διαδικασίες αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας μας.

Μάλιστα αναμένεται να ζητήσει τη στήριξη του ΔΝΤ «για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι μια συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων λίγο πριν πετάξει για Τόκιο. Ο τέως πρωθυπουργός αποκαλύπτει ότι η έκταση που πήρε όταν άνοιξε ο ασκός… της ελληνικής κρίσης ήταν υπεράνω προβλέψεων.

«Κανείς δεν περίμενε ότι η κρίση του ελληνικού χρέους θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εξηγεί ότι απλά ήθελε να αναδείξει το αδιέξοδο της ελληνική οικονομίας και να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας παρουσιάζοντας τα αληθινά στοιχεία για το έλλειμμα και τα μεγέθη της οικονομίας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger