ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μόνικα: Κολυμπούσαμε 7 ώρες μετά το ναυάγιο

Μόνικα: Κολυμπούσαμε 7 ώρες μετά το ναυάγιο

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 17:10




Λεπτό προς λεπτό μοιράστηκε η τραγουδίστρια Μόνικα με τους φανς της την περιπέτεια ναυαγίου που έζησε και που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή! Το Σάββατο το βράδυ, η φωτιά που πήρε το σκάφος, με το οποίο ταξίδευε παρέα με τους φίλους της, την υποχρέωσε να κολυμπά επί επτά ώρες στα ανοιχτά της Τζιάς, μέχρι να έρθει βοήθεια.

Η ίδια γράφει χαρακτηριστικά στο προσωπικό της site: "Απ' το Σάββατο μέχρι σήμερα δεn μπορούσα ν' ανοίξω κανονικά τα μάτια μου από την τοξικότητα του αλατιού τόσες ώρες εκεί μέσα, αλλά τώρα βλέπω μια χαρά, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και να ' μαι σήμερα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, στον ωραίο μας πολιτισμό, έτοιμη να σας διηγηθώ εγώ η ίδια, σύντομα και περιεκτικά την ιστορία μας, μιας και ο καθένας τα γράφει όπως θέλει. Το Σάββατο το μεσημέρι, λοιπόν, λίγο μετά τις 15:00 ξεκινήσαμε από Σέριφο μ' ενα φουσκωτό, εγώ, ο Φαίδων, η Ελένη, ο Δημήτρης και ο Αλέξης. Εγώ με την Ελένη φορούσαμε στολές wind-surf και τ' αγόρια αντιανεμικά, κάτι που αργότερα αποδείχθηκε σωτήριο μιας και οι στολές προσέφεραν άνωση και τα αντιανεμικά μια κάποια προστασία απ' το κρύο... στις 18:20 η μηχανή σταματάει, μας μυρίζει βενζίνη αλλά δε δίνουμε σημασία θεωρώντας οτι απλά έχει ζοριστεί λίγο η μηχανή απ'τα χτυπήματα!"

Το φουσκωτό σκάφος αρχίζει να φλέγεται κι όλοι αναγκάστηκαν να πέσουν στο νερό μην προλαβαίνοντας να πάρουν τα σωσίβια, η ίδια διηγείται: " Τα σωσίβια ήταν ακριβώς στα πόδια μας αλλά κανείς δε πρόλαβε να τ' αρπάξει τη στιγμή που η έκρηξη ήταν ό,τι πιο πιθανό να συμβεί, με την βενζίνη να παίρνει φωτιά μπροστά μας. Κοιταζόμαστε και με αξιοπερίεργη ψυχραιμία συζητάμε τι θα κάνουμε. Ήταν βέβαιο πως ο Φαίδων είχε προλάβει να περιγράψει στην άλλη γραμμή οτι έχουμε πρόβλημα με τη μηχανή αλλά σίγουρα η κλήση είχει ολοκλρωθεί πριν ακουστεί η λέξη "φωτιά". Θεωρήσαμε πως σε 2 ώρες το πολύ θα άρχιζαν να ψάχνουν". Κι έτσι έγινε, μέσω εντοπισμού των κινητών τους, αφού όμως είχαν περάσει 4 ώρες. Η ίδια συνεχίζει: "Αρχίσαμε όλοι να κολυμπάμε προς τη Τζιά η οποία φαινόταν, όχι και τόσο κοντά, αλλά εφικτά κοντά."

Το τέλος του μαρτυρίου τους ήρθε όταν πια έχοντας φτάσει σε κάποιο βράχο στο λιμάνι της Τζιάς και σχεδόν ημιλυπόθυμη συνειδητοποίησε πως ήταν ασφαλής! "Ο Φαίδωνας μου λέει τρέχω να φέρω βοήθεια (πόση δύναμη αυτό το παιδί πια!). Γύρισα στο πλάι και φίλησα τον βράχο. 10 λεπτά αργότερα ένας γεροδεμένος κύριος με κουβαλούσε στις πλάτες του, ο Φαίδωνας δίπλα μου. Η ώρα ήταν 01:45, μπήκαμε σ' ενα σπίτι όπου δύο κυρίες με περιέλαβαν, μου έβγαλαν τη φόρμα, μ' έντυσαν, με βάλανε σ' εναν καναπέ, η μία με τάιζε τσάι και φρυγανιά και η άλλη μου στέγνωνε τα μαλλιά. Οι άλλοι τρείς;;; Είναι μια χαρά!..Ήρθε ένα τζιπ του Λιμενικού και μας πήρε. Δε μπορώ να σας περιγράψω τη στιγμή που συναντηθήκαμε με τους άλλους τρεις στο λιμάνι της Τζιάς."

Star.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger