ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Προβάδισμα 4 μονάδων για τον Ρόμνεϊ

Προβάδισμα 4 μονάδων για τον Ρόμνεϊ

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 00:00




Ο Μιτ Ρόμνεϊ έχει περάσει 4 μονάδες μπροστά από τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα και αυτό έχει προκαλέσει την αναστάτωση στους δημοκρατικούς!
Τέσσερις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο νυν πρόεδρος Ομπάμα, που διεκδικεί την επανεκλογή του, κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις!

Η χθεσινή έρευνα του Pew Research Center, που έγινε σε ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είναι καταγεγραμμένοι στα δυο κόμματα, έδειξε προβάδισμα στον Μιτ Ρόμνεϊ κατά τέσσερις μονάδες. Προηγείται με 49% έναντι 45% που ακολουθεί ο Μπάρακ Ομπάμα.

Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα ο Ομπάμα έχει χάσει 9 ολόκληρες μονάδες στους ανεξάρτητους ψηφοφόρους, γεγονός που αρκεί για να προκαλέσει την κινητοποίηση στους δημοκρατικούς.

Σημειώνεται ότι μεγάλες απώλειες εμφανίζει ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, στις γυναίκες, οι οποίες μέχρι πρόσφατα ήταν το δυνατό του σημείο!

Οι πέντε βασικοί άξονες στους οποίους πήρε προβάδισμα ο Ρόμνεϊ είναι οι θέσεις εργασίας, τα πρόγραμμα Υγείας και το ασφαλιστικό, η εβραϊκή ψήφος, οι φοροαπαλλαγές αλλά και οι αμφίρροπες πολιτείες, που είναι υπερσυντηρητικές και ο Ομπάμα έχει χάσει το προβάδισμά του εκεί επειδή έχουν ενοχληθεί για τη θέση του υπέρ των ομοφυλόφιλων γάμων.​
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger