ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μειώνονται κατά 18% οι μισθοί για τεχνικούς υπαλλήλους

Μειώνονται κατά 18% οι μισθοί για τεχνικούς υπαλλήλους

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 23:30




Μειώνονται κατά 18% οι μισθοί στη νέα Εθνική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση που υπογράφηκε στις 28 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων (ΟΣΕΤΕΕ) του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΣΤΥΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΗΕΔΕ).

Οι νεοεισερχόμενοι δεν θα προσλαμβάνονται με βάση τα κλιμάκια της Εθνικής Γενικής ΣΣΕ μετά τη μείωση του περασμένου Φεβρουαρίου (650 ή 550 ευρώ μεικτά τον μήνα), αλλά με τις αμοιβές της Εθνικής Κλαδικής Σύμβασης, η οποία κατοχυρώνει τον 13ο και τον 14ο μισθό και περιλαμβάνει όλα τα επιδόματα, τα τεχνικά επιδόματα και τα επιδόματα ευθύνης για τους τεχνικούς υπαλλήλους.

Επίσης, στα μισθολογικά κλιμάκια εντάσσονται όλοι οι εργαζόμενοι, ακόμη και αυτοί που αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Σε ειδικό μισθολογικό κλιμάκιο εντάσσονται οι ειδικότητες των αποφοίτων Σχολών Θετικών Επιστημών και Περιβαλλοντολόγων ΑΕΙ που εργάζονται ως τεχνικοί επιστήμονες, οι οποίοι θα λαμβάνουν το 88% της αμοιβής των Διπλωματούχων Μηχανικών.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger