ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έσκισε το φόρεμα της Sofia Vergara στα EMMY!

Έσκισε το φόρεμα της Sofia Vergara στα EMMY!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 00:00


Έσκισε το φόρεμα της Sofia Vergara στα EMMY!
Έχουν κι αυτοί οι διάσημοι τα άγχη τους. Πρώτο και μεγαλύτερο πώς θα ξεχωρίσουν στο κόκκινο χαλί μιας σημαντικής εκδήλωσης. Η Sofia Vergara πάλι βρήκε τον καλύτερο τρόπο να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα

Στα χθεσινά βραβεία EMMY ηSofia Vergara εμφανίστηκε  με μια πράσινη, μακριά τουαλέτα, γεμάτη στα κρύσταλλα Swarofski και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Δεν ήταν όμως να πάει μέσα στην αίθουσα που γινόταν η φαντασμαγορική εκδήλωση.

Με το που έκατσε και 20 λεπτά πριν παραλάβει το βραβείο της για τη σειρά «Modern Family», η Λατίνα ηθοποιός είχε ένα… ατυχηματάκι.

Βλέπετε μπορεί να έσκασε μια περιουσία για την τουαλέτα του Zuhair Murad, αλλά μάλλον δεν θα τον ξαναπροτιμήσει. Κι αυτό γιατί ξηλώθηκε το φόρεμα της από πίσω και είδαν όλοι φόρα παρτίδα τα οπίσθια της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια η Sofia Vergara ανέβασε στο Twitter της, την επίμαχη φωτογραφία για να το δουν και όσοι δεν το είδαν από κοντά!!!!

«Ναιιιιι! Αυτό συνέβη 20 λεπτά πριν παραλάβουμε το βραβείο μας. Την αγαπώ τη ζωή μου», έγραψε και πόσταρε και μία ακόμα φωτογραφία με τις μοδίστρες να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger