ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » REC: Δεν μας φανταζόμασταν ποτέ σε πίστα

REC: Δεν μας φανταζόμασταν ποτέ σε πίστα

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 23:00


REC: Δεν μας φανταζόμασταν ποτέ σε πίστα

Ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα, πολύ άγχος, στιγμές λύπης αλλά χαράς και ικανοποίησης για το αποτέλεσμα,  ήταν οι λέξεις που θα χαρακτήριζαν το πώς έζησε το συγκρότημα REC την πρεμιέρα και την παρθενική του εμφάνιση σε πίστα μεγάλου νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Οι REC βρίσκονται ήδη στο στούντιο και ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τον παραγωγό τους, Χριστόδουλο Σιγανό. Eμείς τους συναντήσαμε στα παρασκήνια για την καινούρια τους φωτογράφιση και δεν δίστασαν να μας αποκαλύψουν,  όλα όσα δεν ξέραμε για την πρώτη τους εμφάνιση σε μεγάλη πίστα, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, όπου έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ τους εαυτούς μας σε πίστα, αλλά τώρα που το ζήσαμε πραγματικά μας αρέσει και το απολαμβάνουμε» είπαν χαρακτηριστικά οι REC. Ωστόσο, δεν έκρυψαν το άγχος που βίωναν όχι μόνο τη μέρα της πρεμιέρας αλλά και κατά τη διάρκεια όλων των ημερών που γίνονταν οι πρόβες, προσθέτοντας:  «Στην πρόβα τζενεράλε φτάσαμε σχεδόν καθυστερημένα κι ενώ όλα είχαν μπει στην τελική ευθεία, καθίσαμε σαστισμένοι στο τελευταίο τραπέζι του μαγαζιού και παρακολουθούσαμε από μακριά…»

Το χέρι βοηθείας το έδωσε ο Πάνος Κιάμος, όπως μας αποκάλυψαν, ο οποίος συμβούλευσε τα παιδιά στις πρόβες και τους εμψύχωσε με το παραπάνω. «Τώρα που γνώρισα τον Πάνο Κιάμο, κατάλαβα γιατί έχει φτάσει τόσο ψηλά και γιατί είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο, χωρίς να έχει κυνηγήσει τα μέσα!» παραδέχτηκε ο Άρης.

Στην πρεμιέρα όλα πήγαν τέλεια και ο κόσμος υποδέχτηκε με αγάπη το συγκρότημα, ενώ ευχές για καλή αρχή και επιτυχία έλαβαν από όλους τους συνεργάτες και τους φίλους τους. Την έκπληξη έκανε ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης, που είχε φροντίσει να έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη ανθοδέσμη, μπαίνοντας στο καμαρίνι τους.

Ωστόσο, μια δυσάρεστη είδηση τρεις ώρες μόνο πριν την πρεμιέρα έκλεψε τη μεγάλη χαρά της αναμονής. «Όλοι μας οι φίλοι μας ευχήθηκαν με λουλούδια, τηλεφωνήματα και sms για το νέο μας ξεκίνημα. Για μένα ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αφού 3 ώρες πριν την πρεμιέρα, μου ανακοίνωσαν το θάνατο της θείας μου. Ήταν πολύ δύσκολο… της είχα μεγάλη αγάπη και πάντα με στήριζε.» είπε συγκινημένος ο Άρης.

Από την άλλη, η Ναυσικά ανέλαβε τη διακόσμηση για το καμαρίνι τους και όπως μας είπε… «Μου αρέσουν πολύ τα κεριά … και το έχει γεμίσει σε διάφορα σχέδια και χρώματα!»

Στο σχήμα μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τους REC είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Ελευθερία Ελευθερίου. «Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα με τα παιδιά και αυτό περνάει στον κόσμο, ίσως αυτή είναι και το μυστικό που το σχήμα δείχνει να το αγάπησε ο κόσμος!» δήλωσαν οι REC για τους συνεργάτες τους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger