ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » PIMCO: Δύσκολη η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

PIMCO: Δύσκολη η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Written By Greekznews 3 on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:00
Η Pacific Investment Management Company LLC, το μεγαλύτερο fund ομολόγων στον κόσμο, εξακολουθεί να θεωρεί εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως μεταδίδει το Dow Jones Nerwswires.

«Το βρίσκουμε δύσκολο να δούμε πώς θα μείνει η Ελλάδα», δήλωσε ο γενικός διευθυντής και διαχειριστής χαρτοφυλακίου, Mike Amey, σχολιάζοντας το βασικό σενάριο της PIMCO, όπως μεταδίδει το πρακτορείο.

«Θα υπάρξει τουλάχιστον μια αποχώρηση [από το ευρώ] και θα ακολουθήσει υψηλή μεταβλητότητα», δήλωσε ο Amey μιλώντας στο Euromoney Sterling Conference στο Λονδίνο.

Αν και οι δηλώσεις που έγιναν από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους το καλοκαίρι έχουν περιορίσει τον κίνδυνο η Ευρωζώνη να διολισθήσει σε ένα «πτωτικό σπιράλ» τους επόμενους 12 μήνες, οι πολιτικοί δεν έχουν ακόμα αντιμετωπίσει τα διαθρωτικά προβλήματα, πρόσθεσε ο Amey.
«Το τελικό σημείο αφορά τις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρωζώνης» σημείωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος της PIMCO εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση του ότι "θα μένουν ενωμένες».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger