ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Facebook: Μηνύματα δημοσιευμένα σε κοινή θέα

Facebook: Μηνύματα δημοσιευμένα σε κοινή θέα

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 14:30

Οι χρήστες του Facebook στην Αμερική και στη Γαλλία ανέφεραν ότι είδαν τα μηνύματα τους να δημοσιεύονται στο Timeline τους, καθιστώντας τα ορατά σε όλους.

Σύμφωνα με το Slate, το θέμα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία, όπου η εφημερίδα Le Monde αποκάλεσε τη Δευτέρα “μια μαύρη μέρα για το Facebook.”

Δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες έχουν επηρεαστεί. Υπεύθυνοι από το Facebook ανάφεραν στην Le Monde ότι ήταν «στη μέση της έρευνας για να εξακριβώσουν αν πρόκειται για ένα σφάλμα ή όχι.”

Σε δήλωσή του, ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι τεχνικοί της εταιρείας “ερευνούν αυτές τις εκθέσεις και διαπίστωσαν ότι τα μηνύματα δεν ήταν ιδιωτικά μηνύματα αλά κανονικές δημοσιεύσεις “τοίχου” που ήταν πάντα ορατά στις σελίδες προφίλ των χρηστών και ότι το Facebook έχει πεισθεί ότι δεν υπήρξε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών".

Ωστόσο, από την ιστοσελίδα TechCrunch ο δημοσιογράφος Colleen Taylor απάντησε με ένα screenshot που δείχνει την αλληλογραφία ενός φίλου του να εμφανίζεται στο τοίχο του στο Facebook.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger