ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Θεσσαλονίκη: Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο ΤΕΙ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο ΤΕΙ

Written By Greekz News on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 06:40


Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν το πρωί εντός του κάμπους του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση της διοίκησης του ιδρύματος, όταν ομάδα άγνωστων νεαρών (περίπου 20 άτομα) συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της διοίκησης, διαμαρτυρόμενη για την επιχείρηση εκκένωσης των φοιτητικών εστιών «Δέλτα» του ΤΕΙ, πριν λίγες μέρες, οι οποίες βρισκόταν υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα των νεαρών διαμαρτυρόμενων διαλύθηκε χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στους χώρους του ιδρύματος και εντός του κτιρίου διοίκησης.

Ο Ενιαίος Σύλλογος καθηγητών του ΤΕΙ διαμαρτυρήθηκε στην διοίκηση του ΤΕΙ για την «απρόκλητη», όπως την χαρακτήρισε, είσοδο της αστυνομίας στο ίδρυμα, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων. Με ανακοίνωσή του μάλιστα καταγγέλλει το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά, μετά την μεταπολίτευση, που αστυνομικές δυνάμεις εισέρχονται σε πανεπιστημιακό χώρο, χωρίς προηγουμένως να έχουν προηγηθεί ποινικές πράξεις.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger