ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μειμαράκης για Χατζηνικολάου: Θα κατέβω στη αρένα που με κρέμασε

Μειμαράκης για Χατζηνικολάου: Θα κατέβω στη αρένα που με κρέμασε

Written By Greekznews 3 on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:50
Με σκληρή προσωπική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου άρχισε την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Εγώ θα πάω στην αρένα, στο Σύνταγμα όπου θέλησε να με κρεμάσει ο φίλος μου Νίκος. Θα κατέβω στην αρένα και δεν θα πάω σαλονάτα. Αν χρειαστεί θα βγάλω και το κοστούμι του Προέδρου για να λάμψει η αλήθεια τάχιστα». Με αυτά τα λόγια άρχισε το δριμύ κατηγορώ κατά του Νίκου Χατζηνικολάου για να προσθέσει: «Βλέπω σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Ξέρετε ότι με βγάζουν όλα τα κανάλια στο εξωτερικό; Ο Πρόεδρος της Βουλής κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό; Ό,τι κέρδισε η χώρα, το χάσαμε τώρα με ένα δημοσίευμα. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Εσύ ως μεγάλος δημοσιογράφος αναλαμβάνεις την ευθύνη;» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης απευθυνόμενος (νοερά) στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο Νικολάκης, ο Νίκος, ο φίλος μου, δεν του βγαίνει η υπόθεση και ξέθαψε σκελετούς τώρα (εννοεί τον Γ. Καρατζαφέρη). Για τη συγκεκριμένη υπόθεση να μας μιλήσει ο φίλος μου ο Νικολάκης. Δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει το θέμα. Στην πλατεία με κρέμασε, με μάτωσε. Εκεί στην πλατεία θα κατέβω λοιπόν. Ο φίλος μου ο Νίκος, με καταδίκασε αβασάνιστα μην τυχόν και χάσει. Όλες μου οι κινήσεις είναι ανοικτές. Μηνύσεις κ.λπ. για να περπατάω με το κεφάλι ψηλά».

Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης ρωτήθηκε εάν βλέπει πίσω από την υπόθεση αυτή συγκεκριμένο κύκλωμα ή πρόσωπα ή και σχέδιο.

«Είναι ο Νίκος ο ογκόλιθος μπροστά και δεν τους βλέπω. Μόλις κάνει λίγο στην άκρη θα τους δω. Δέχτηκα μαφιόζικη και αλήτικη επίθεση. Τι να έκανα. Να αφήσω να μου ρουφήξει το αίμα με το καλαμάκι; Αν ήταν ένας μικρός δημοσιογράφος σε μία μικρή εφημερίδα μπορεί και να άφηνα το θέμα να κυλήσει έτσι. Ο Νίκος είναι όμως μεγάλος παίκτης. Και αν δεν ήταν στο μέγεθος του Νίκου δεν θα έδινα σημασία» απάντησε ο Πρόςδρος της Βουλής.

Ο ρόλος Καρούζου

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο όνομα του επιχειρηματία και κουμπάρου του, Γιάννη Καρούζου.

«Η γυναίκα μου βάπτισε ένα από τα δύο παιδιά του Καρούζου. Το άλλο παιδί το βάπτισε ο εισαγγελέας Γεράκης. Μετά την βάπτιση το ζευγάρι τα έσπασε. Μετά από λίγο τα αδέλφια του Καρούζου υπέβαλαν ασφαλιστικά μέτρα και του απαγόρευσαν να χρησιμοποιεί το όνομά τους. Πρόκειται λοιπόν για ναυάγιο ζωής. Λένε ότι ο Καρούζος παίρνει ψυχοφάρμακα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτά» τόνιοσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger