ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κρήτη: Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Κρήτη: Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:30




Αλλη μια αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των συνανθρώπων μας που επιλέγουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους λόγω των δυσβάστακτων χρεών. Ενας 60χρονος άνδρας ήταν κρεμασμένος για δύο εικοσιτετράωρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Ανω Χερσόνησο στην Κρήτη.

Ο άνδρας που το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν (παλιότερα δούλευε ως έκτακτο προσωπικό στον δήμο Χερσονήσου) κρεμάστηκε με σχοινί από το δοκάρι του σπιτιού του, ωστόσο η εικόνα του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, μαρτυρά ότι ήταν κρεμασμένος για τουλάχιστον δύο μέρες, πριν βρεθεί το πτώμα. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, αφού όπως λένε ο άτυχος άνδρας πρόσφατα είχε χάσει και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, σε ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε γίνεται εκτενής αναφορά σε διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε: οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικά, τα οποία επιβάρυναν πολύ την ψυχολογική του κατάσταση και τον οδήγησαν στο σκληρό αδιέξοδο. Ο 60χρονος ζούσε μόνος του, μακριά από την οικογένειά του, ενώ χαριστική βολή για τη βεβαρημένη ψυχολογία του αποτέλεσε ο θάνατος προ τριών μηνών της μητέρας του, που ήταν και το στήριγμά του...
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger