ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Α. Σαμαράς: Υπάρχει ελπίδα, μόνο αν βοηθήσει η Ευρώπη

Α. Σαμαράς: Υπάρχει ελπίδα, μόνο αν βοηθήσει η Ευρώπη

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:20

Με τίτλο «Υπάρχει ελπίδα, μόνο αν βοηθήσει η Ευρώπη» η New York Times φιλοξενεί συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος αναφέρει κατηγορηματικά ότι...
δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει να βγει από την κρίση , αλλά μόνο με την βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων μας. « Αλλάζουμε, αλλά πρέπει να μας βοηθήσετε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθει το τέλος της Ελλάδας" λέει χαρακτηριστικά. Επιπλέον – με αφορμή της πρόσφατες μαζικές κινητοποιήσεις στον ευρωπαϊκό νότο – ο Έλληνας πρωθυπουργός προειδοποιεί ότι «αν αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και την Ισπανία, αύριο θα συμβεί και σε άλλες χώρες".

Στην συνέντευξη , ο Α. Σαμαράς αφήνει να εννοηθεί ότι οι προϋποθέσεις για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη έχουν πολιτικό και οικονομικό κόστος και λέει χαρακτηριστικά «"Ποιος θα ήταν ευτυχισμένος, με το να είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα; Κάνω την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο, σκέτο βάσανο".

Σε ερώτηση της εφημερίδας για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα δέχεται μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στο κέντρο . Έτσι, πολλοί πολίτες που δεν είναι ιδεολογικά σύμφωνοι με την Χρυσή Αυγή, καταλήγουν να την ψηφίζουν αλλά αυτό φαινόμενο είναι «μία φούσκα που θα σπάσει».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger